ProTipster Kladioničarske Novosti

KAKO MOGU KORISTITI MOJU FORMU?

KAKO MOGU KORISTITI MOJU FORMU?

Ponajprije, morate se prijaviti na svoj račun. Ukoliko nemate svoj račun možete se registrirati ovdje. Kada se prijavite, trebali biste ići na stranicu Dodaj tip i kliknuti gumb "osvježi" koji se nalazi u widgetu "Moja forma":

Moja forma će provjeriti vaš prošli učinak i pokazati vam vašu trenutnu formu za određeno natjecanje/ekipu:

Trebali biste objavljivati tipove na predložena natjecanja/ekipe kako biste dodatno poboljšali vašu formu.

Ukoliko je vaš učinak za natjecanja/ekipe koja se igraju u sljedećih 24 sata nizak, widget Moja forma neće vam biti u mogućnosti dati rezultat.

Besplatne oklade i ponude

Do 100£ kladioničkih kredita za nove korisnike.

Minimalni depozit od 5£ i uvjet od 1x riješene oklade kako bi se počelo koristiti kladionički kreditima. Uvjeti o minimalnim koeficijentima, okladama i načinima plaćanja će se primjenjivati. Povrati ne uključuju uloge u kladioničkim kreditima. Vremenska ograničenja i odredbe i uvjeti će se primjenjivati.

BONUS DOBRODOŠLICE DO 122 EUR

Napravite svoj prvi depozit i dobit ćete 100% bonusa do iznosa od 122 EUR i 22 kladionička boda. Ukoliko se bonus doda na račun za sportsko klađenje, morat ćete iznos bonusa izvrtiti pet puta kroz akumulatorske oklade (listiće). Svaki akumulator mora sadržavati najmanje tri para. Najmanje tri para na svakom akumulatoru moraju imati koeficijente od 1,40 ili više.

Ostale Novosti