ProTipster Kladioničarske Novosti

Kako se kladiti na hokej?

Kako se kladiti na hokej?

Nedavno je započela NHL liga, a radi se o najpopularnijoj hokejskoj ligi na svijetu. Hokej je u svijetu jedan od najzastupljenijih sportova u klađenju, a kako kod nas nije pretjerano popularan odlučili smo vam predstaviti osnove klađenja na ovaj sport, poglavito na NHL.

Kako se kladiti na NHL: Osnovne oklade

Baš kao i u nogometu ili košarci, osnovna oklada u hokeju je takozvani Money Line, a konkretno u NHL-u to je oklada na pobjednika susreta.

Osim Money Linea, tu su i hendikepi koji su u NHL-u ponuđeni kada je jedna momčad u statusu favorita u odnosu na drugu. Kako bismo dobili bolje kvote, bookmakeri će nam ponuditi hendikep kojim se u biti kladimo na to s koliko će razlike pobjednička momčad slaviti.

Naposljetku, tu je i zbroj golova, popularni over-under. Oklade na ovom tržištu identične su onim nogometnima, razlika je jedino u tome što se u hokeju zbog većeg broja golova ne nude overi i underi na četvrtine (O5,25 ili U5,75), već samo kao U4,5 ili O5.

Prilikom odabira hokejskih oklada uvijek se dobro unaprijed upoznati s pravilima kladionice o ovom sportu. Neriješeni ishodu u NHL-u nisu tako rijetki, a postoje kladionice kod kojih se overi i hendikepi računaju samo za regularnih 60 minuta igre, dok se kod nekih u obzir uzimaju i produžetci.

Istražite momčadi i igrače

Za razliku od sportova kao što su nogomet ili košarka gdje je često najučinkovitiji napadač ključan za pobjedu, u hokeju je situacija nešto drukčija. Daleko najveći utjecaj na ishod utakmice u hokeju ima vratar, a njegovu bismo ulogu mogli usporediti s ulogom bacača u bejzbolu.

Uloga vratara u nogometu, rukometu i sličnim sportovima jest velika, no ne može se usporediti s onom u hokeju gdje on ima daleko najveću odgovornost u momčadi. Ne treba podcijeniti ulogu niti drugih pozicija u momčadi, no čestu u hokeju na račun kvalitete vratara možete doći do uspjeha.

Dakle, jedna od osnovnih stvari kod klađenja na NHL jesu svježe i kvalitetne informacije o vratarima, poglavito da li je neka momčad u utakmici odlučila odmoriti prvog golmana. Ovakve situacije vrlo su česte kada momčad igra dva dana zaredom, no nisu i pravilo, te stoga treba biti što bolje informiran o vrataru.

Druga bitna stvar kod odabira oklade jest obrana. Naime, braniči u hokeju nisu samo braniči, postoje oni koji su ofanzivno nastrojeni i koji imaju tendenciju kreiranja ofanzivnih poteza i povlačenja ekipe u brze kontre.

Proučavanje statistike vratara i navika braniča biti će vam odlična baza za odabir dobitnih oklada.

Važnost informacija

Osim istraživanja momčadi i igrača, prilikom klađenja na NHL treba pratiti i sve druge novosti, od ozljeda igrača, trenerskih promjena, priča o draftu, do raznoraznih glasina. S obzirom da NHL kod nas ne spada u red najpopularnijih sportova, navest ćemo vam ovdje nekoliko Twitter računa koje vrijedi pratiti:

@NHL – službeni Twitter račun NHL lige

@NHLPlayerSafety – Poseban Twitter račun koji se bavi suspenzijama igrača

@IneffectiveMath – Twitter račun koji se bavi analizom i statistikom u hokeju

Naravno, tu je i ProTipster. Naši registrirani korisnici dolaze i iz zemalja poput Češke, Slovačke, Rusije gdje je hokej iznimno popularan, pa se stoga na dnevnoj bazi može pronaći odličnih tipova koji vam mogu donijeti zaradu na kladionici.

Besplatne oklade i ponude

Do 100£ kladioničkih kredita za nove korisnike.

Minimalni depozit od 5£ i uvjet od 1x riješene oklade kako bi se počelo koristiti kladionički kreditima. Uvjeti o minimalnim koeficijentima, okladama i načinima plaćanja će se primjenjivati. Povrati ne uključuju uloge u kladioničkim kreditima. Vremenska ograničenja i odredbe i uvjeti će se primjenjivati.

BONUS DOBRODOŠLICE DO 122 EUR

Napravite svoj prvi depozit i dobit ćete 100% bonusa do iznosa od 122 EUR i 22 kladionička boda. Ukoliko se bonus doda na račun za sportsko klađenje, morat ćete iznos bonusa izvrtiti pet puta kroz akumulatorske oklade (listiće). Svaki akumulator mora sadržavati najmanje tri para. Najmanje tri para na svakom akumulatoru moraju imati koeficijente od 1,40 ili više.

Ostale Novosti