O nama

Mi na ProTipsteru volimo pobjednike, volimo uništavati kladionice, a ako ovo čitate, možda i vi volite pobjeđivati.

Dva su razloga zašto smo napravili ovu platformu, a oba vam mogu donijeti zaradu.

Tražite li besplatne tipove za svoje sportske oklade, ovdje ih možete pronaći doslovno na tisuće. Naši tipovi rangirani su prema vjerojatnosti prolaska..

Želite li zarađivati od objavljivanja svojih tipova, dizajnirali smo algoritam koji ocjenjuje tipove na temelju različitih atributa kako bi se dobio najtočniji mogući tip - a sve što je ocijenjeno u ProTipsteru, može dobiti dio zarade. Što više dobitnih tipova objavite, vašu će tipovi biti ocijenjeni višim ocjenama, a to znači i veću zaradu.

Registracija

Registracija je u potpunosti besplatna.

Možete unijeti svoju adresu elektronske pošte kako bi primili lozinku i upute kako napraviti račun ili se možete ulogirati putem svog Facebook ili Google+ računa.

Kada se registrirate možete objavljivati tipove za predstojeće utakmice i mečeve. Za svaki pojedini susret možete objaviti samo jedan pre-game tip i jedan tip uživo. Dakle, budite oprezni sa svojim izborom.

Kako biste vidjeli besplatne tipove ne morate se registrirati, no pretraga će vam biti olakšana ukoliko se odlučite na ovaj korak. Registrirani korisnici imaju mogućnost uređivanja svoje prve stranice, pa mogu lakše pronaći tipove koji ih zanimaju.

Korisnici koji žele vidjeti ProTipove moraju biti registrirani i imati našu Premium pretplatu.

Kako biste se registrirali na ProTipsteru morate prihvatiti naše uvjete korištenja.

Tipovi

Tipovi dolaze u dvije kategorije – besplatni tipovi i ProTipovi.

Besplatni tipovi svima su dostupni, ne trebate se posebno registrirati kako biste ih vidjeli, no biti će vam lakše pronaći tipove koje želite ukoliko se odlučite registrirati.

ProtTipovi su tipovi koji su od našeg algoritma ocijenjeni najvećim ocjenama, što znači da im je i vjerojatnost prolaska najveća. Potrebna vam je Premium pretplata kako biste dobili pristup ProTipovima.

Svaki registrirani korisnik može objavljivati svoje tipove. Svaki pojedini korisnik na jednu utakmicu može odigrati samo po jedan pre-game tip i jedan tip uživo. Kako bi tipster mogao dobiti status ProTipstera naš ga algoritam mora ocijeniti kao izuzetno kvalitetnog i iskusnog tipstera.

ProTipovi

Svi tipovi objavljeni na ProTipsteru rangirani su temeljem našeg algoritma. Naš algoritam dodjeljuje ocjene od 0 do 10, a ocjena se temelji na tome koliko je tipster u prošlosti bio uspješan u pojedinom sportu, natjecanju ili turniru, kao i na nekim ostalim faktorima.

Najviša moguća ocjena jest 10, dok je najniža ocjena koja se može dodijeliti pojedinom tipu 0.

Svim tipovima iznad određene granice dodjeljuje se status "ProTip". ProTip prema procjeni ima veću šansu dobitka, a procjena se temelji na prijašnjem učinku tipstera i uvijek bi trebala biti uzimana u obzir kod odabira oklada. Kako biste vidjeli ProTipove potrebna vam je Premium pretplata.

ProTip će zaraditi dio prihoda temeljem ocjene tipa. Zarada će biti propocionalna udjelu ocjene tipa u zbroju svih ocjena objavljenih ProTipova.

Premium pretplata

Premium pretplata potrebna vam je kako biste vidjeli ProTipove. Samo Premium preplatnici mogu dodati ProTipove na svoje kupone.

Pretplate su dostupne na tjednoj ili mjesečnoj bazi, a možete ih platiti kreditnim karticama, bankovnom uplatom, PayPalom ili NETELLER-om.

Pretplate mogu biti obnavljane ili jednom kupljene.

Kuponi

Kuponi vam dozvoljavaju kombiniranje tipova koje pronađete na ProTipsteru. Kliknite "dodaj" dugme koje se nalazi kod svakog objavljenog tipa i taj će se tip automatski dodati vašem kuponu. To ćete moći vidjeti po broju na listiću u desnom gornjem kutu ekrana koji će se promijeniti. Možete ovu opciju koristiti kako biste vidjeli ukupne koeficijente za više utakmica koje namjeravate dodati jednom listiću.

Također, kuponu možete dodati i vlastite tipove. To možete napraviti sa "Dodaj tip" klikom na dugme za dodavanje na kupon kada objavljujete vaš tip ili izravno s vašeg profila pritiskom znaka +.

Svi tipovi ne mogu biti dodani na kupon. Ponekad se linije hendikepa mijenjaju prije početka utakmice. Tipovi dodani prije tih promjena ne mogu biti dodani na kupon. Također, samo Premium pretplatnici mogu dodavati ProTipove na svoje kupone.

Tko smo mi?

Mi smo ekipa sportskih entuzijasta, programera, poduzetnika i tipstera koji su shvatili da industriji kladioničkih tipova trebaju i neki zabavni elementi, ali i kvalitetna "tržnica".

Tvrtka:
ProTipster Ltd
Floor 5, 115A, Msida Valley Road, Birkirkara, BKR 9024, Malta
Reg no: C 65598