ProTipster Tipovi

Tenis Tipovi, koeficijenti i predviđanja

Nema nadolazecih evenata

Odaberite druge turnire kako biste vidjeli vise dogadaja.

Tipovi

Prošli događaji u Tenis

Ocijenite kladionicu

Bet365

Dodajte vašu recenziju za Bet365

Cjelokupna Ocjena

4.3 4.32857 zvjezdice
1xBet

Dodajte vašu recenziju za 1xBet

Cjelokupna Ocjena

4.3 4.29091 zvjezdice
22Bet

Dodajte vašu recenziju za 22Bet

Cjelokupna Ocjena

4.5 4.5 zvjezdice

TENISKI TIPOVI

Tražite li teniske tipove? Onda ste na pravom mjestu! Svakog dana na ProTipsteru možete pronaći na stotine teniskih tipova sa sa mnoštva ATP, WTA i ITF turnira koji se igraju širom svijeta. Čak i ako niste velik poznavatelj tenisa, naš će vam algoritam ocjenjivanjem teniskih tipova pomoći da odaberete one najbolje.

ZAŠTO SU TENISKI TIPOVI TAKO POPULARNI?

Klađenje na tenis danas je velik posao, a novac koji se uplaćuje na ovaj sport zaostaje samo za neprikosnovenim nogometom. U čemu je tajna tenisa? Nekoliko je jednostavnih razlog tome. U svakom trenutku tijekom 24 sata uvijek se negdje u svijetu igra neki turnir, a upravo kod nas na svaki od tih mečeva koji se odigravaju možete pronaći teniske tipove. Jedan od razloga popularnosti tenisa u klađenju jest i činjenica što su u njemu moguća samo dva ishoda. Bez obzira na to, tenis nudi čitav niz zanimljivih tržišta, od zbroja poena, točnih rezultata itd. Upravo zato na ProTipsteru iz dana u dan možete pronaći čitav niz teniskih tipova za sva moguća tržišta. Također, radi se i o sportu za kojeg većina kladionica nudi klađenje uživo, a čak i za takva tržišta kod nas možete pronaći zanimljive teniske tipove. Mnogo je faktora koje prilikom odabira teniskih oklada treba uzeti u obzir. S obzirom da se radi o individualnom sportu ponajprije je potrebno ocijeniti motivaciju pojedinog igrača. Svaki turnir nije isto važan, na svakom se ne zarađuju isti odnosi, a u ovisnosti o tome može varirati i motivacija pojedinih igrača. Nadalje, u obzir treba uzeti i spremnost igrača. Teniska sezona vrlo je naporna, umor se nakuplja, igrači se ozljeđuju što su također bitne stavke kod odabira prave oklade. Tenis je, također, jedan od sportova na kojeg uvelike utječu vremenski faktori. Nekim igračima više odgovara iznimno vruće vrijeme, neki više vole umjereno podneblje, neki više nadmorske visine itd. Vezano na to, treba napomenuti i kako se tenis igra na različitim podlogama, bržima i sporijima, a gotovo svaki od igrača ima svoju omiljenu na kojoj pruža znatno bolje igre. Povijest međusobnih susreta također je u tenisu mnogo važnija nego u nekim momčadskim sportovima. Često se u tenisu događa da jedan igrač nekom drugom igraču jednostavno ne odgovara i bez obzira na formu redovito protiv njega ima ogromnih poteškoća.

TENISKI TIPOVI NA PROTIPSTERU

Kao što smo već napomenuli na ProTipsteru možete svakodnevno pronaći mnoštvo teniskih tipova, no zaraditi možete i objavljivanjem teniskih tipova bez ikakvog rizika. Naš pametni algoritam ocjenjuje vaše teniske tipove temeljem niza faktora kao što su oklade na određenom turniru, oklade na pojedinog igrača, oklade na određenom tržištu itd. Temeljem informacija koje dobijete od našeg algoritma dugoročno možete unaprijediti vaše klađenje i posljedično objavljivati sve bolje teniske tipove na tržištima koja vam najviše odgovaraju.