ProTipster Kladioničarske Novosti

Zašto se ne bogatimo klađenjem?

Zašto se ne bogatimo klađenjem?

Tko od nas nije barem jednom u životu uplatio listić od 5 kuna i sanjao o tome kako će njime postati milijunaš? Postoji milijun web stranica i “gurua” koji nam obećavaju laku zaradu putem kladionice, obećavaju nam namještene utakmice, stopu od 90% pogodaka, ali na kraju se redovito svi planovi izjalove.

Razlozi zašto dugoročno ne zarađujemo od klađenja

Postoje i nešto sofisticiraniji kladioničari koji do bogatstva pokušavaju doći matematikom i izradom algoritama, praćenjem statistike, izradom sistema. Međutim, i dalje se rijetko tko od njih obogati od klađenja. No, u čemu je zapravo stvar, jer svi ti sistemi i sustavi nisu uopće loši?

Pokušali smo posljednjih dana pričati s nekim kladioničarima, malo smo proguglali stvari i došli do najčešćih razloga zašto ljudi gube na kladionicama. Razlozi su sljedeći:
1. Nedostatak fokusa, odnosno uplaćivanje oklada na događaje o kojima kladioničar nema dovoljno informacija i znanja. Mnogi će se u ovome prepoznati, jer tko od nas barem jednom nije uplatio okladu na islandsku drugu ligu ili slovački hokej?

2. Nedostatak prave banke. Svaki bi kladioničar trebao imati kladioničku banku, no nitko od nas nema pretjeranih sredstava koja bi uložio u klađenje i stoga to rezultira igranjem listića kada s pet kuna pokušavamo dobiti par desetaka tisuća kuna.

3. Problem broj tri nadovezuje se na problem broj dva. Kada i uspijemo izgraditi nešto veću banku, počinjemo igrati s većim ulozima, a negativna serija mora kad-tad doći. To onda rezultira većim gubitcima, nego što su nam bili dobitci.

4. Nedostatak samokontrole.

5. Nedostatak strpljenja. Svi bismo se željeli obogatiti preko noći, a klađenje je zapravo maraton, a ne sprint.

Recept za uspješno klađenje

Jednom kada smo detektirali probleme u klađenju, onda možemo doći i do zaključaka kako bi se trebalo kladiti, a mi smo došli do sljedećih zaključaka:
1. Profitabilna kladionička metodologija – Kladioničar bi trebao poznavati sport(ove) na koji se kladi, te bi trebao biti u mogućnosti dugoročno na njega ostvarivati profit. Nećemo sada ulaziti u načine na koji bi do toga trebalo doći jer za svakog kladioničara to može biti drukčiji način.

2. Početna kladionička banka – Kladiti se trebamo samo sa sredstvima koje možemo izgubiti. Jednom kada se sredstva izdvoje za klađenje treba odabrati i koliko ulagati na svaku okladu. Jasno je da ukoliko uložimo sto posto sredstava na jednu okladu to neće dobro završiti. Nije, dakle, bitno koliko izdvojimo novaca za klađenje, netko može izdvojiti 100, netko 1000, a netko 10000 kuna. Bitno je samo u skladu s tom bankom odrediti koliko ćemo uplaćivati na svaku okladu, a da nas neka manja serija ne odvede u propast.

3. Plan uplata – Plan uplata nadovezuje se na točku dva, ali u obzir tu moramo uzeti i na koji ćemo način uplaćivati. Neki kladioničari preferiraju na svaku okladu uplaćivati isti iznos, dok neki više vole uzimati sistem unita, pa na oklade uplaćivati između 1 i 10 unita, ovisno o tome koliko su sigurnu u prolazak.

4. Samokontrola – Trebali bismo prije početka klađenja odrediti pravila kojih se treba pridržavati i od kojih ne treba odstupati čak niti kada uđemo u manju negativnu seriju ili kada “bogaćenje” ne ide brzo kako bismo to mi htjeli.

5. Strpljenje – Ovo je možda i najbitniji faktor. Stara poslovica kaže kako Rim nije bio izgrađen u jedan dan. Realno, nitko se neće obogatiti jednim listićem. Možda i hoće? Ali radi se o jednom slučaju na nekoliko milijuna njih. Trebamo zacrtati dugoročne ciljeve i strpljivo ih se pridržavati.

ProTipster vam može pomoći u klađenju

Teoriju smo, dakle, svladali, a sada nam preostaje i sve sprovesti u djelo. Prilikom klađenja nije naodmet koristiti niti neke servise koji nam mogu pomoći, a jedan od takvih je i ProTipster. ProTipster je baš zato osmislio pametni algoritam koji izračunava vrijednost svake pojedine oklade, odnosno vjerojatnost njenog prolaska, a uzimajući u obzir dugoročan uspjeh pojedinog tipstera. Posjetite nas na našim stranicama i pronađite tamo pomoć za svoje klađenje.
Također, ukoliko nemate sredstava za ulaganje u kladionicu, ProTipster je prava stvar za vas. Tu možete bez naknade otvoriti račun i na dnevnoj bazi objavljivati tipove i kupone, a svakim od njih ulazite u konkurenciju za naše mjesečne novčane nagrade. Dakle, zaraditi možete i bez ikakvog rizika!!!

Besplatne oklade i ponude

BONUS DOBRODOŠLICE DO 122 EUR

Napravite svoj prvi depozit i dobit ćete 100% bonusa do iznosa od 122 EUR i 22 kladionička boda. Ukoliko se bonus doda na račun za sportsko klađenje, morat ćete iznos bonusa izvrtiti pet puta kroz akumulatorske oklade (listiće). Svaki akumulator mora sadržavati najmanje tri para. Najmanje tri para na svakom akumulatoru moraju imati koeficijente od 1,40 ili više.

Do 100£ kladioničkih kredita za nove korisnike.

Minimalni depozit od 5£ i uvjet od 1x riješene oklade kako bi se počelo koristiti kladionički kreditima. Uvjeti o minimalnim koeficijentima, okladama i načinima plaćanja će se primjenjivati. Povrati ne uključuju uloge u kladioničkim kreditima. Vremenska ograničenja i odredbe i uvjeti će se primjenjivati.

Ostale Novosti