ProTipster Tipovi

Baseball Tipovi, koeficijenti i predviđanja

Top Lige

Nema nadolazecih evenata

Odaberite druge turnire kako biste vidjeli vise dogadaja.

Tipovi

Prošli događaji u Baseball

Ocijenite kladionicu

1xBet

Dodajte vašu recenziju za 1xBet

Cjelokupna Ocjena

4.4 4.35 zvjezdice
Bet365

Dodajte vašu recenziju za Bet365

Cjelokupna Ocjena

4.4 4.4125 zvjezdice
22Bet

Dodajte vašu recenziju za 22Bet

Cjelokupna Ocjena

4.5 4.5 zvjezdice

BEJZBOLSKI TIPOVI

Bejzbol u Hrvatskoj i na Balkanu, ali ni u Europi u globalu, nije najpopularniji sport, no to ne znači da se na njemu ne može dobro zaraditi. Mnogi kladioničari vole bejzbol iz razloga što se radi o sportu gdje se igra jako puno utakmica, a statistike su široko dostupne svima. S obzirom da bejzbol nije sport s kojim je većina kladioničara dobro upoznata, svaka pomoć je dobrodošla, a upravo takvu pomoć možete pronaći odabirom bejzbolskih tipova koje naši tipsteri svakodnevno objavljuju. Najveći broj bejzbolskih tipova dostupan je u vrijeme kada se igra sjevernoamerička profesionalna liga MLB. U spomenutoj ligi mnoštvo se utakmica igra svakog dana tijekom sezone, a tržišta za koja postoje bejzbolski tipovi su gotovo neograničena, od zbroja poena, hendikepa, ishoda itd.

KLJUČNE STVARI ZA ANALIZU BEJZBOLSKIH TIPOVA

Kao i svaki drugi sport i bejzbol ćete morati ozbiljno analizirati ukoliko se na njega želite kladiti, no za razliku od ostalih, nama poznatijih sportova, tu će biti nekoliko specifičnosti koje treba uzeti u obzir. Ključna stvar za kvalitetan bejzbolski tip jest saznanje o bacaču ili pitcheru. Svaka od bejzbolskih momčadi ima po nekoliko startnih bacača koje rotira iz utakmice u utakmicu, a njihova različita kvaliteta uvelike može utjecati na krajnji ishod susreta. Sljedeća specifičnost bejzbola su udarači, igrači koji su izravni suparnici bacača. Nekim udaračima ide bolje protiv ljevorukih bacača, nekima protiv onih koji bacaju desnom rukom – čitav je niz dostupnih statistika koje se mogu analizirati i utjecati na kvalitetu pojedinog bejzbolskog tipa. Također, u obzir treba uzeti mjesto odigravanja utakmice s obzirom da svi stadioni u ligi ne moraju biti istih dimenzija, neki mogu više pogodovati obrani, a neki napadu. Kao što smo rekli čitav niz faktora prilikom odabira prognoze treba uzeti u obzir, no velika je prednost ovog sporta što se statistika izuzetno kvalitetno prati i mogu se pronaći povijesni podatci o gotovo svakom aspektu igre.

BEJZBOLSKI TIPOVI NA PROTIPSTERU

Nepoznavanje bejzbola kao sporta može utjecati i vaše odluke prilikom odabira pravih bejzbolskih tipova, ali baš zato tu je naš pametni algoritam koji vam može pomoći. Naš algoritam ocjenjuje svaki pojedini bejzbolski tip i dodjeljuje mu određenu ocjenu koja se temelji na čitavom nizu podataka koji se uzimaju u obzir. Prilikom ocjenjivanja pojedinog bejzbolskog tipa u obzir će se uzeti prošla uspješnost tipstera u sportu, uspješnost prema odabiru tipova na momčadi u pitanju, uspješnost u klađenju na određenu ligu i turnir, uspješnost na određenom tržištu itd. Algoritam vam neće pomoći samo u odabiru bejzbolskih tipova koji imaju veću vjerojatnost prolaska, već i u tome da sami postanete majstor u klađenju na bejzbol. Kao što vam je poznato kod nas možete besplatno objavljivati sportske tipove, pa tako i bejzbolske tipove, a na taj način, jednom kada vam tipovi počnu dobivati ocjene iznad 7, s ProTipsterom možete i zaraditi. Naš će vam algoritam pomoći u analizi vlastitih bejzbolskih tipova, biti ćete u mogućnosti analizirati vaše pogreške, vidjeti koje su vam jake strane i posljedično postati sve bolji tipster koji će biti u stanju uništiti kladionice.