ProTipster Kladioničarske Novosti

Zašto Se Ne Kladiti Na Velike Lige I Timove

Zašto Se Ne Kladiti Na Velike Lige I Timove

Sportsko klađenje je industrija u kojoj ponuda i potražnja određuju tečajeve i sve ostale faktore. S obzirom na to, neophodno je shvatiti u kakvim utakmicama je moguće da postoji dobra vrijednost a koje su najvjerovatnije manje dobre za klađenje.

Kladionice danas više nego ikada u povijesti ciljaju na rekreativne kladioničare kao svoju ciljanu publiku. Rekreativni igrači naravno najviše vole da se klade na velike utakmice koje će gledati na televiziji u najboljim vikend terminima, pa su stoga takve utakmice najbolji kandidati za kladionice da zarade veliki novac.

Ukoliko malo pratite stvari, shvatiti ćete da kladionice konstantno zapravo nude dosta loše tečajeve na ishode na koje se ima smisla kladiti u velikim mečevima. Primjerice, kako kladionice znaju da će milioni ljudi staviti novac na pobjedu domaćina ili preko 2.5 golova na velikom vikend derbiju Engleske Premier Lige, možete biti sigurni da će tečaj za te opklade biti najniži što je moguće.

Utakmice Na TV-u Nisu Najbolji Kandidati Za Klađenje

Ukoliko želite da se profesionalno bavite klađenjem ili čak i da rekreativno zaradite nešto novca kladeći se na sportove, važno je upamtiti da utakmice koje će svi gledati na TV poput velikih mečeva Lige Prvaka ili finala raznih prvenstava uopće nisu odličan izbor za klađenje.

Razlog tome je činjenica da kladionice daju poseban značaj ovim utakmicama. Dok tečajeve za večinu utakmica kladionice prepuštaju kompjuterskim algoritmima koji ih računaju mehanički, kada su u pitanu mečevi gdje je sigurno da će se napraviti milioni opklada, kladionice ulažu dodatni trud da i same naprava zaista dobre analize, te ponude najlošije prihvatljive tečajeve na te utakmice.

S obzirom na to, mnogo je bolje kladiti se na utakmice koje su potpuno izvan ikakvog centra pažnje. Utakmice manjih Europskih nogometnih liga i sličnih natjecanja u drugim sportovima uvijek će biti najbolji kandidati za klađenje i takve utakmice često nude odlične tečajeve na neke statistički dosta realne ishode.

Naravno, i neke utakmice koje možete gledati na TV ekranima neće biti toliko zanimljive kladionicama da urade išta posebno po pitanju tečajeva, ali budite sigurni da svaki veliki derbi koji gledate na televiziji uopće nije dobra meta za zaraditi novac putem kladionice. Što je interes za utakmicu veći, to je veća i pažnja koju će kladionica posvetiti kreiranju tečajeva za taj meč.

Objavite I Vi Svoje Tipove I Zaradite Novac

Ukoliko smatrate da znate kako poraziti kladionice u njihovoj igri, ProTipster vam nudi veliku priliku. Pridružite se danas i počnite objavljivati svoje tipove, te zaradite dio dnevne nagrade koja se dijeli među najboljim tipovima dana. Sa ProTipsterom nemate nikakvog rizika, i sav novac koji zaradite ostaje samo vama!

Ostale Novosti