ProTipster Kladioničarske Novosti

Kako se nositi s kladioničkim gubicima?

Kako se nositi s kladioničkim gubicima?

Svatko tko se barem jednom u životu okladio učinio je to s mišlju da će od klađenja i nešto zaraditi. No, u klađenju apsolutno nitko ne može izbjeći i gubitke. Oni su sastavni dio života svakog kladioničara, a ključna je stvar dobro se nositi s gubicima.

U trenutku kada na kladionici izgubimo novac često ga poželimo što prije nadoknaditi i onda kreće čitav niz pogrešaka. Nakon gubitaka često posežemo za “popravnim listićem”, uplaćujemo na klađenje uživo, a sve to redovito rezultira još većim gubicima.

Baš zato jedna je od osnovnih stvari u klađenju znati se nositi s gubicima, a mi vam u današnjem blogu na ProTipsteru donosimo neke od prijedloga kako preživjeti negativne serije.

UZMITE ODMOR

Neki od najuspješnijih svjetskih kladioničara zaključili su da je najopasnije vrijeme za klađenje ono nakon što smo “pali” na lošoj okladi ili kada nas sreća nije pomazila. U takvim situacijama često nismo skloni postupati racionalno, a ako uplaćujemo parove bez ikakvog rezona to je siguran put u propast.

Nakon neočekivanog pada skloni smo uplatiti potpuno nerezonsku okladu, a iako smo svi svjesni da je to potpuno nelogična reakcija na stvari, svejedno se nadamo čudu koje će nas izvesti iz minusa.

Iz tog razloga ponekad kada upadnemo u lošu seriju najbolje je uzeti predah od klađenja. Umjesto da uplaćujemo nepotrebne i glupe oklade, vrijeme bolje možemo utrošiti analizom što je pošlo po krivu. Budemo li ubuduće svjesni grešaka koje smo počinili, vjerojatno ćemo biti uspješniji kladioničari i zato na sljedeću okladu treba pričekati dok nam glava ne bude hladna.

PROMJENA STRATEGIJE

Svaki kladioničar, pa čak i onaj koji nije toga svjestan, ima neku svoju strategiju. Strategija može biti klađenje na jednu ligu, na jednu momčad, samo na golove, na listiće s više parova i tako dalje. Upadnemo li u lošu seriju već smo naglasili da je najbolje analizirati stvari. Da, čak i s najboljim strategijama imat ćemo negativnih serija, no počnu li se takve serije ponavljati, možda je najbolje krenuti u njihovu izmjenu. U klađenju apsolutno ništa nije sigurno i ne treba se uvijek “kao pijan plota” držati svojih vlastitih postavki, pogotovo ukoliko one nisu uspješne. Otkrijemo li da nam strategija nije uspješna i krenemo s nekom drugom, barem znamo da nas ona loša više neće koštati novca zbog neuspješnih serija.

SMANJITE ULOGE

Ukoliko se od klađenja ne možete suzdržati čak niti kada upadnete u lošu seriju možda je rješenje vaših problema smanjenje uloga. U tom slučaju čak i ako se loša serija nastavi barem ćemo reducirati gubitke. Mnogi kladioničari nakon loših serija skloni su neracionalnim potezima, a jedan takav je i neosnovano povećanje uloga što je put u propast. Kao što je jedan poznati engleski kladioničar rekao: “Bolje je ići u prvoj brzini i pokušati postati maratonac, nego htjeti postati sprinterom koji će izgoriti u prvih pedeset metara”.

DODATNI OPREZ

Ponekad smo skloni s okladama preuzimati rizike, no nakon loše serije toga bismo se trebali sudržati. Možda je baš u tom trenutku najbolje igrati manje oklada i biti mnogo oprezniji, a prvenstveno iz razloga kako bi igrač vratio izgubljeno samopouzdanje. Klađenje nije sport, ali u neku ruku to je naša borba protiv kladionica, a nedostaje li nam samopouzdanja vrlo vjerojatno ćemo napraviti pogrešne odluke koje će nas odvesti u bezdan.

ODUSTANITE POTPUNO OD KLAĐENJA

Ovo je krajnji korak na kojega bi se trebali odlučiti oni kladioničari koji redovito upadaju u negativne serije i gube novac na klađenju. Ukoliko vam novčani gubitci utječu na osobni ili obiteljski život, možda je vrijeme da se s klađenjem prestane? Ovo je možda drastično rješenje za okorjele kladioničare, no daleko je bolje od konstantnih gubitaka!

Ukoliko ste u lošoj seriji nije ponekad loše provjeriti stvari s onima koji znaju više i bolje. Baš zato ProTipster je napravio pametan algoritam koji temeljem prošlih uspjeha pojedinih tipstera može izračunati vjerojatnost prolaska pojedinog tipa. U situacijama kada stvari ne idu, nije loše uzeti najbolje ocijenjene tipove za koje postoji najveća mogućnost prolaska.

Besplatne oklade i ponude

BONUS DOBRODOŠLICE DO 122 EUR

Napravite svoj prvi depozit i dobit ćete 100% bonusa do iznosa od 122 EUR i 22 kladionička boda. Ukoliko se bonus doda na račun za sportsko klađenje, morat ćete iznos bonusa izvrtiti pet puta kroz akumulatorske oklade (listiće). Svaki akumulator mora sadržavati najmanje tri para. Najmanje tri para na svakom akumulatoru moraju imati koeficijente od 1,40 ili više.

Do 100£ kladioničkih kredita za nove korisnike.

Minimalni depozit od 5£ i uvjet od 1x riješene oklade kako bi se počelo koristiti kladionički kreditima. Uvjeti o minimalnim koeficijentima, okladama i načinima plaćanja će se primjenjivati. Povrati ne uključuju uloge u kladioničkim kreditima. Vremenska ograničenja i odredbe i uvjeti će se primjenjivati.

Ostale Novosti