ProTipster Tipovi

Americki Nogomet Tipovi, koeficijenti i predviđanja

Top Lige

Ocijenite kladionicu

Bet365

Dodajte vašu recenziju za Bet365

Cjelokupna Ocjena

4.4 4.4125 zvjezdice
1xBet

Dodajte vašu recenziju za 1xBet

Cjelokupna Ocjena

4.4 4.35 zvjezdice
22Bet

Dodajte vašu recenziju za 22Bet

Cjelokupna Ocjena

4.5 4.5 zvjezdice

TIPOVI ZA AMERIČKI NOGOMET

Američki nogomet (ili jednostavno football) u Hrvatskoj i na Balkanu, ali ni u Europi u globalu, nije najpopularniji sport, no to ne znači da se na njemu ne može dobro zaraditi. Radi se o sportu koji je daleko najpopularniji u SAD-u, a to znači i kako se na njega na kladionicama uplaćuju ogromne svote novca. Američki je nogomet specifičan sport što se igra praktički samo na teritoriji Sjedinjenih Američkih Država, a tijekom sezone jedna ekipa odigra relativno malen broj utakmica. Međutim, popularnost američkog nogometa u jednoj od najmnogoljudnijih zemalja na svijetu garancija je da ćete i na ProTipsteru pronaći niz kvalitetnih tipova za američki nogomet. Najveći broj tipova za američki nogomet dostupan je u vrijeme kada se igra NFL liga, te u vrijeme odigravanja sveučilišnog NCAA natjecanja. Tržišta za koja postoje tipovi za američki nogomet su gotovo neograničena, od ishoda, hendikepa, zbroja poena, broja osvojenih jardi, ishoda četvrtina itd.

KLJUČNE STVARI ZA ANALIZU TIPOVA ZA AMERIČKI NOGOMET

Kao i svaki drugi sport i američki nogomet ćete morati ozbiljno analizirati ukoliko se na njega želite kladiti, no za razliku od ostalih, nama poznatijih sportova, tu će biti nekoliko specifičnosti koje treba uzeti u obzir. Svaka momčad američkog nogometa sastoji se praktički od tri tima, napada, obrane i "special teama". Niti jedna analiza ovog sporta nije moguća ako se u obzir ne uzmu sva tri tima koja će se tijekom susreta naći na terenu. Iako je američki nogomet izuzetno kompleksna igra, mnogo toga ovisi o popularno vođi navale ili quarterbacku, po mnogima ključnom čovjeku na terenu. Specifičnost američkog nogometa je i relativno malen broj utakmica u tijeku sezone, ali i brojne ozljede koje iz kola u kolo pogađaju momčadi. Kao što smo rekli čitav niz faktora prilikom odabira prognoze treba uzeti u obzir, no velika je prednost ovog sporta što se statistika izuzetno kvalitetno prati i mogu se pronaći povijesni podatci o gotovo svakom aspektu igre. Čak ni ako ste maksimalno kvalitetno odradili analizu, garancije za uspjeh nemate, no vaši će tipovi za američki nogomet biti znatno kvalitetniji.

TIPOVI ZA AMERIČKI NOGOMET NA PROTIPSTERU

Nepoznavanje američko nogometa kao sporta može utjecati i vaše odluke prilikom odabira pravih tipova za američki nogomet, ali baš zato tu je naš pametni algoritam koji vam može pomoći. Naš algoritam ocjenjuje sve tipove za američki nogomet i dodjeljuje im ocjene koje se temelje na čitavom nizu podataka koji se uzimaju u obzir. Prilikom ocjenjivanja tipova za američki nogomet u obzir će se uzeti prošla uspješnost tipstera u sportu, uspješnost prema odabiru tipova na momčadi u pitanju, uspješnost na određenom tržištu itd. Algoritam vam neće pomoći samo u odabiru tipova za američki nogomet koji imaju veću vjerojatnost prolaska, već i u tome da sami postanete majstor u klađenju na američki nogomet. Kao što vam je poznato kod nas možete besplatno objavljivati sportske tipove, pa tako i tipove na američki nogomet, a na taj način, jednom kada vam tipovi počnu dobivati ocjene iznad 7, s ProTipsterom možete i zaraditi. Naš će vam algoritam pomoći u analizi vlastitih tipova za američki nogomet, biti ćete u mogućnosti analizirati vaše pogreške, vidjeti koje su vam jake strane i posljedično postati sve bolji tipster koji će biti u stanju uništiti kladionice.