ProTipster Kladioničarske Novosti

KAKO MOGU KORISTITI MOJU DNEVNU POMOĆ?

KAKO MOGU KORISTITI MOJU DNEVNU POMOĆ?

KAKO MOGU KORISTITI MOJU DNEVNU POMOĆ?

Ponajprije, morate se prijaviti na svoj račun. Ukoliko nemate svoj račun možete se registrirati ovdje. Kada se prijavite, trebali biste ići na stranicu Dodaj tip i kliknuti gumb "osvježi" koji se nalazi u widgetu "Moja dnevna pomoć.

Moja dnevna pomoć će izračunati vaš prošli učinak, a na temelju toga dobit ćete sugestije za koje biste utakmice trebali dodavati tipove (jer trenutno na njima imate najbolji učinak):

Trebali biste objavljivati tipove na predložene utakmice kako biste dodatno poboljšali vaš učinak.

Ukoliko je vaš najveći procijenjeni učinak manji od 2.0 za bilo koju utakmicu u sljedeća 24 sata, tada vam Moja dnevna pomoć neće pokazati nikakav rezultat:

Besplatne oklade i ponude

BONUS DOBRODOŠLICE DO 122 EUR

Napravite svoj prvi depozit i dobit ćete 100% bonusa do iznosa od 122 EUR i 22 kladionička boda. Ukoliko se bonus doda na račun za sportsko klađenje, morat ćete iznos bonusa izvrtiti pet puta kroz akumulatorske oklade (listiće). Svaki akumulator mora sadržavati najmanje tri para. Najmanje tri para na svakom akumulatoru moraju imati koeficijente od 1,40 ili više.

Do 100£ kladioničkih kredita za nove korisnike.

Minimalni depozit od 5£ i uvjet od 1x riješene oklade kako bi se počelo koristiti kladionički kreditima. Uvjeti o minimalnim koeficijentima, okladama i načinima plaćanja će se primjenjivati. Povrati ne uključuju uloge u kladioničkim kreditima. Vremenska ograničenja i odredbe i uvjeti će se primjenjivati.

Ostale Novosti