Tipovi Nogomet Engleska

TIPOVI ZA CHAMPIONSHIP

Tražite li tipove za Championship? Na ovoj stranici nalaze se tipovi za utakmice Championship, a one koji su najkvalitetniji najlakše ćete prepoznati prema ocjenama našeg algoritma koji ih ocjenjuje na ljestvici od 0 do 10. Na taj način lako ćete poboljšati vaše kladioničke dobitke.

KAKO PRONAĆI TIPOVE ZA CHAMPIONSHIP?

Championship je drugi rang nogometnog natjecanja u Engleskoj. U ligi se nalazi 24 kluba iz čitave zemlje. Prva dva kluba iz Championshipa na kraju sezone izborit će direktan plasman u Premier ligi. Klubovi koji na kraju sezone budu plasirani između trećeg i šestog mjesta međusobno igraju playoff za još jedno mjesto u Premier ligi. Tri posljednjeplasirane ekipe ispadaju u niži rang. Svaka momčad u ligi tijekom sezone odigrat će 46 utakmica između kolovoza i svibnja, a većina utakmica na rasporedu je vikendom. Međutim, kako se u Championshipu igra jako puno utakmica nekoliko će kola tijekom sezone na rasporedu biti i tijekom tjedna. Tipovi na Championship mogu se objavljivati 72 sata prije početnog udarca, međutim najviše tipstera svoje tipove daje tik prije samog početka kada imaju mnogo detaljnije informacije. Za Championship možete objavljivati i tipove uživo jednom kada utakmice počnu. Za ovo natjecanje dostupno je mnoštvo tržišta, od klasičnih 1X2, do azijskih hendikepa, oklada na golove i slično.

PROTIPSTER I TIPOVI ZA CHAMPIONSHIP

Svi tipovi za Championship objavljeni na ProTipsteru ocijenjeni su ocjenama od 0 do 10. Tipovi s ocjenom 10 imaju najveću vjerojatnost prolaska. ProTipsterov algoritam ocjene dodjeljuje temeljem prethodnog učinka tipstera, a u obzir se uzimaju tipovi na iste momčadi, lige i tržišta. Na ovaj način najlakše ćete odabrati dobitne tipove bez da pretjerano duboko ulazite u analize i statistike.