Tipovi Nogomet Međunarodne Klubovi

UEFA Europska Liga Nogomet Tipovi i predviđanja

Ocijenite kladionicu

1xBet

Dodajte vašu recenziju za 1xBet

Cjelokupna Ocjena

4.2 4.22 zvjezdice
Bet365

Dodajte vašu recenziju za Bet365

Cjelokupna Ocjena

4.3 4.32857 zvjezdice
22Bet

Dodajte vašu recenziju za 22Bet

Cjelokupna Ocjena

4.5 4.5 zvjezdice

TIPOVI ZA EUROPSKU LIGU

Tražite li dobre tipove za Europsku ligu? Došli ste na pravo mjesto na kojem možete pronaći kvalitetne tipove. Svi naši tipovi za Europsku ligu individualno su ocijenjeni ocjenama od 0 do 10 pa možete pronaći one koji vam najviše odgovaraju.

KAKO PRONAĆI TIPOVE ZA EUROPSKU LIGU?

Europska liga drugo je po snazi europsko klupsko nogometno natjecanje. Europska liga započinje već u ljetnim mjesecima, a završava sljedeće godine, najčešće u mjesecu svibnju. Samu Europsku ligu možemo podijeliti u tri faze. Prva faza započinje u srpnju i kolovozu, a tijekom nje igra se nekoliko kvalifikacijskih rundi za plasman u grupnu fazu natjecanja. Grupna faza obično počinje u rujnu i završava krajem godine, u studenom ili prosincu. Posljednja, knock-out, faza kreće početkom godine, najčešće u veljači i traje do svibnja. Klubovi su u Europskoj ligi postavljeni prema koeficijentu svoje lokalne lige, pa tako klubovi iz slabijih liga natjecanje započinju u ranijim fazama, dok se oni iz jačih uključuju u grupnoj fazi. Plasman u Europsku ligu klubovi mogu zaraditi plasmanom u domaćoj ligi ili uspjesima u nacionalnom kupu. Također, određeni broj klubova koji ispadnu u ranijim fazama Lige prvaka uključuje se u ovo natjecanje. Utakmice Europske lige uglavnom se igraju četvrtkom, a tek u rijetkim iznimnim slučajevima mogu biti na rasporedu i utorkom ili srijedom. Na našim stranicama utakmice Europske lige postaju dostupne 72 sata prije prvog sudačkog zvižduka. Međutim, najbolje vrijeme za pronaći kvalitetne tipove je uglavnom uoči samog početka utakmica. Najbolji tipsteri čekaju posljednje novosti, gledaju ozljede i početne sastave, i tek tada objavljuju tipove. Kod nas za utakmice Europske lige osim standardnih oklada na ishode i golove možete pronaći i čitav niz drugih tržišta, od europskih i azijskih hendikepa do broja golova ekipe.

TIPOVI ZA EUROPSKU LIGU NA PROTIPSTERU

Svi tipovi na utakmice Europske lige ocjenjuju se individualno ocjenama od 0 do 10 s time da tipovi ocijenjeni ocjenom 10 imaju najveću vjerojatnost prolaska. Na taj način korisnici u relativno kratko vrijeme mogu vidjeti učinak pojedinog tipstera i brzo pronaći najbolje tipove. Registrirajte se na ProTipster i počnite objavljivati tipove na utakmice Europske lige. Registracija je potpuno besplatna!