Tipovi Nogomet Italija

Italija / Serie A Tipovi i predviđanja

Ocijenite kladionicu

Bet365

Dodajte vašu recenziju za Bet365

Cjelokupna Ocjena

4.3 4.32857 zvjezdice
1xBet

Dodajte vašu recenziju za 1xBet

Cjelokupna Ocjena

4.2 4.22 zvjezdice
22Bet

Dodajte vašu recenziju za 22Bet

Cjelokupna Ocjena

4.5 4.5 zvjezdice

Najveci broj odigranih utakmica za Serie A

AC Milan AC Milan vs Udinese Udinese 49 tip za događaj
Lecce Lecce vs Inter Inter 33 tip za događaj
Sportiva Salernitana Sportiva Salernitana vs Roma Roma 24 tip za događaj
Sampdoria Sampdoria vs Atalanta Atalanta 17 tip za događaj
Juventus Juventus vs Sassuolo Sassuolo 16 tip za događaj

Najnoviji Serie A Savjeti

Roma dobija prvo poluvrijeme

tečaj 1.97
Ocjena Tipa: 0.0
Nije ocijenjeno

pobjeda Napoli ili remi

tečaj 1.36
Ocjena Tipa: 0.0
Nije ocijenjeno

Pobjeda AC Milan

tečaj 1.40
Ocjena Tipa: 1.8

SERIE A TIPOVI

Pitate se gdje pronaći kvalitetne tipove za Serie A? Na pravom ste mjestu jer tijekom sezone na ProTipsteru možete pronaći doslovno na tisuće tipova na ovu ligu. Svi tipovi ocijenjeni su ocjenama od 0 do 10, a te ocjene pomoći će korisnicima kako odabrati najbolje tipove i na taj način povećati svoje dobitke na kladionici.

KAKO PRONAĆI NAJBOLJE TIPOVE ZA SERIE A

Serie A najviši je rang nogometnog natjecanja u Italiji. Liga se sastoji od 20 klubova, a širokoj javnosti najbolje su poznata imena europskih giganta poput Juventusa, Milana ili Intera. U Serie A nastupaju klubovi sa područja širom talijanske čizme, a redovito su u ligi i klubovi sa otoka Sardinije i Sicilije (Cagliari, Palermo, Catania...). Natjecanje u talijanskoj Serie A počinje u kolovozu, a traje do svibnja. Tijekom sezone svaki klub odigra 38 utakmica. Same utakmice uglavnom su na rasporedu vikendom, no znaju se igrati i tijekom tjedna. Na našim stranicama utakmice Serie A postaju dostupne 72 sata prije prvog sudačkog zvižduka. Međutim, najbolje vrijeme za pronaći kvalitetne tipove je uglavnom uoči samog početka utakmica. Najbolji tipsteri čekaju posljednje novosti, gledaju ozljede i početne sastave, i tek tada objavljuju tipove. Također, nudimo i tipove uživo za utakmice Serie A, a oni su dostupni jednom kada krenu utakmice. Uživo koeficijenti mogu znatno fluktuirati pa je u tom slučaju potrebno jako brzo reagirati. Kod nas osim standardnih oklada na ishode i golove možete pronaći i čitav niz drugih tržišta, od europskih i azijskih hendikepa do broja golova ekipe.

TIPOVI ZA SERIE A NA PROTIPSTERU

Svi tipovi objavljeni na ProTipsteru ocjenjuju se ocjenama od 0 do 10 s time da ocjena 10 znači da tip ima najveću vjerojatnost prolaska. Tipovima ocjene automatski dodjeljuje naš algoritam koji u obzir uzima prethodni učinak pojedinog tipstera. U obzir se pritom uzima uspjeh tipstera na utakmice pojedine lige, kluba i slično. Na taj način možete identificirati najbolje tipove i povećati vaše dobitke na kladionicama.