Tipovi Nogomet Međunarodne Klubovi

UEFA Liga Prvaka Nogomet Tipovi i predviđanja

Najveci broj odigranih utakmica za UEFA Liga Prvaka

Malmo Malmo vs Chelsea Chelsea 67 tip za događaj
VfL Wolfsburg VfL Wolfsburg vs Salzburg Salzburg 64 tip za događaj
Bayern Munchen Bayern Munchen vs Benfica Benfica 61 tip za događaj
Atalanta Atalanta vs Manchester United Manchester United 41 tip za događaj
Juventus Juventus vs Zenit Sankt Peterburg Zenit Sankt Peterburg 36 tip za događaj

Najnoviji UEFA Liga Prvaka Savjeti

Biti će više od 2.5 gola u ovom meču

tečaj -189
Ocjena Tipa: 1.7

Oba tima će postići pogodak

tečaj -125
Ocjena Tipa: 0.0
Nije ocijenjeno

Pobjeda VfL Wolfsburg

tečaj +141
Ocjena Tipa: 0.0
Nije ocijenjeno

TIPOVI ZA LIGU PRVAKA

Dobri tipovi za Ligu prvaka mogu povećati vaš profit na kladionici. Došli ste na pravo mjesto na kojem možete pronaći kvalitetne tipove. Svi naši tipovi za Ligu prvaka individualno su ocijenjeni ocjenama od 0 do 10 pa možete pronaći one koji vam najviše odgovaraju.

KAKO PRONAĆI TIPOVE ZA LIGU PRVAKA?

Liga prvaka je najjače europsko klupsko natjecanje. Klubovi koji nastupaju u Ligi prvaka moraju osvojiti domaću ligu, a samo iz najjačih europskih liga u ovom natjecanju može nastupati više klubova. U sezoni 2017/18 u natjecanje je ušlo 79 klubova iz 54 članice UEFA-e. Prve kvalifikacije za Ligu prvaka počinju već svakog ljeta, a u najranije faze uključuju se klubovi iz slabijih federacija. Ono pravo počinje tek u rujnu kada kreće grupna faza natjecanja, dok knock-out počinje u veljači. Utakmice Lige prvaka igraju se utorkom i srijedom, a samo je finale na rasporedu u subotu. Na našim stranicama utakmice Lige prvaka postaju dostupne 72 sata prije prvog sudačkog zvižduka. Međutim, najbolje vrijeme za pronaći kvalitetne tipove je uglavnom uoči samog početka utakmica. Najbolji tipsteri čekaju posljednje novosti, gledaju ozljede i početne sastave, i tek tada objavljuju tipove. Također, nudimo i tipove uživo za utakmice Lige prvaka, a oni su dostupni jednom kada krenu utakmice. Uživo koeficijenti mogu znatno fluktuirati pa je u tom slučaju potrebno jako brzo reagirati. Kod nas osim standardnih oklada na ishode i golove možete pronaći i čitav niz drugih tržišta, od europskih i azijskih hendikepa do broja golova ekipe.

TIPOVI ZA LIGU PRVAKA I PROTIPSTER

Svi tipovi na utakmice Lige prvaka ocjenjuju se individualno ocjenama od 0 do 10 s time da tipovi ocijenjeni ocjenom 10 imaju najveću vjerojatnost prolaska. Tipove ocjenjuje naš algoritam koji u obzir uzima faktore poput tipsterovog prijašnjeg uspjeha na istom tržištu, sa istim momčadima i na istom natjecanju. Algoritam tada dodjeljuje ocjenu tipu čime olakšava korisnicima odabir kvalitetnih tipova bez dubokog ulaska u statistiku. Te su informacije korisne i samim tipsterima koji mogu bolje razumjeti svoje trendove u klađenju i prema njima prilagoditi svoju strategiju za klađenje u budućnosti. Pridružite nam se već danas i profitirajte od objave vaših tipova za Ligu prvaka.