Tipovi Kosarka Sjedinjene Američke Države

Sjedinjene Američke Države / NBA Tipovi i predviđanja

Ocijenite kladionicu

1xBet

Dodajte vašu recenziju za 1xBet

Cjelokupna Ocjena

4.2 4.22 zvjezdice
Bet365

Dodajte vašu recenziju za Bet365

Cjelokupna Ocjena

4.3 4.32857 zvjezdice
22Bet

Dodajte vašu recenziju za 22Bet

Cjelokupna Ocjena

4.5 4.5 zvjezdice

Najveci broj odigranih utakmica za NBA

Toronto Toronto vs Orlando Orlando 2 tip za događaj
Utah Utah vs Portland Portland 2 tip za događaj

Najnoviji NBA Savjeti

Pobjeda Toronto

tečaj 1.21
Ocjena Tipa: 0.1

Pobjeda Toronto

tečaj 1.21
Ocjena Tipa: 0.0
Nije ocijenjeno

Pobjeda Utah

tečaj 1.62
Ocjena Tipa: 0.0
Nije ocijenjeno

NBA TIPOVI

Tražite li tipove za košarkašku NBA ligu? Da! U tom ste slučaju na pravom mjestu. Na ovoj stranici pronaći ćete niz kvalitetnih tipova na utakmice NBA lige, a svaki od njih ocijenjen je ocjenom od 0 do 10 što će vam pomoći u odabiru najboljih tipova.

KAKO PRONAĆI ODLIČNE TIPOVE ZA NBA?

National Basketball Association ili NBA je košarkaška liga koja se smatra daleko najboljom na svijetu. Regularna sezona u NBA ligi igra se od kolovoza do travnja, a svaka od momčadi tijekom sezone odigra 82 utakmice. Tijekom regularne sezone pronaći ćete mnoštvo tipova za NBA ligu na ProTipsteru. Utakmice se igraju baš svakog dana tijekom tjedna tako da ćete iz ove lige uvijek nešto pronaći na ProTipsteru. Jedinu stanku tijekom sezone klubovi iz NBA imaju tijekom All-Star tjedna. U samoj ligi nastupa 30 momčadi, od čega ih je 29 iz SAD-a i jedna iz Kanade. Momčadi su podijeljene u dvije konferencije koje se dalje dijele na po tri divizije. Osam najboljih momčadi iz svake konferencije ulazi u playoff koji se u NBA ligi igra tijekom travnja i svibnja, a finale je na rasporedu u lipnju. NBA liga je jedno od samo nekoliko natjecanja u SAD-u gdje svaka momčad igra protiv svake momčadi u ligi barem jednom tijekom sezone. Svaka momčad protiv klubova iz vlastite divizije igra četiri puta u sezoni, dok protiv ostalih klubova iz konferencije igra četiri ili tri puta. Protiv klubova iz druge konferencije svaka momčad igra dva puta godišnje. Playoff utakmice i finale igraju se na serije od sedam utakmica. Momčad koja u seriji prva dođe do četiri pobjede prolazi u sljedeću rundu natjecanja, dok je gubitnik eliminiran iz borbe za naslov. To znači da će čak i tijekom post sezone biti jako puno utakmica, a posljedično i jako puno tipova na ProTipsteru.

KAKO POVEĆATI KLADIONIČKE DOBITKE TIPOVIMA ZA NBA?

Na NBA ligu dostupne su oklade na mnogo različitih tržišta. Najčešće su ponude na tzv. Moneyline tržištu što je najsličnije nogometnim hendikepima. Međutim, na NBA utakmice možete se kladiti i na zbroj poena, zbroj poena u poluvremenu itd. Svi tipovi na utakmice NBA lige ocjenjuju se individualno ocjenama od 0 do 10 s time da tipovi ocijenjeni ocjenom 10 imaju najveću vjerojatnost prolaska. Na taj način korisnici u relativno kratko vrijeme mogu vidjeti učinak pojedinog tipstera i brzo pronaći najbolje tipove. Registrirajte se na ProTipster i počnite objavljivati tipove na utakmice NBA lige. Registracija je potpuno besplatna!