Tipovi Nogomet Irska

Irska / Premijer Divizija Tipovi i predviđanja

Tablica

Tim O GR PCT
1 Shamrock Rovers 15 +11 31
2 Sligo Rovers FC 15 +11 31
3 Saint Patrick's 15 +8 28
4 Drogheda United FC 15 +15 25
5 Bohemians 15 +8 21
6 Finn Harps 15 -6 19
7 Derry City FC 15 -4 18
8 Dundalk 15 -3 17
9 Waterford 15 -22 9
10 Longford Town 15 -18 7

TIPOVI ZA IRSKI PREMIER DIVISION

Tražite li tipove za irski Premier Division? Na ovoj stranici pronaći ćete tipove za grčku nogometnu ligu koji su individualno ocijenjeni ocjenama od 0 do 10.

KAKO PRONAĆI TIPOVE ZA IRSKI PREMIER DIVISION?

Premier Division najviši je rang nogometnog natjecanja u Republici Irskoj. U ligi nastupa 11 klubova iz Republike Irske, te Derry City koji dolazi iz Derryja u Sjevernoj Irskoj. Premier Division neće možda ponuditi najkvalitetniji ili najbolji nogomet u Europi, ali irska liga izuzetno je izjednačena što joj daje na draži. Najtrofejniji klubovi u Irskoj su Dundalk, Shelbourne, Shamrock Rovers, St Patrick's Athletic, Bohemians i Cork City, a ovi se klubovi uglavnom i svake sezone bore za naslov prvaka. Utakmice irske lige postaju dostupne 72 sata prije početnog udarca. Korisnici koji traže tipove primijetit će, međutim, da se većina tipova objavljuje bliže početku utakmice jer je tada tipsterima dostupno mnogo više informacija. U trenutku kada utakmice Premier Divisiona započnu korisnicima postaju dostupni i tipovi uživo. Za irski Premier Division postoji jako mnogo tržišta, od biranja pobjednika do oklada na golove ili azijske i europske hendikepe.

PROTIPSTER I TIPOVI ZA IRSKI PREMIER DIVISION

Svi tipovi za irsku nogometnu ligu objavljeni na ProTipsteru ocjenjuju se na ljestvici od 0 do 10. Te ocjene dodjeljuje algoritam koji provjerava prethodni učinak tipstera. Algoritam provjerava koliko je tipster u prošlosti bio uspješan u prognoziranju utakmica momčadi u pitanju, odnosno liga ili tržišta. Na taj način korisnici mogu lako pronaći kvalitetne tipove bez da sami pretjerano duboko ulaze u statistiku. Međutim, za one koji sami žele provjeriti statistiku, ona je sada dostupna i na stranicama. Registracija na ProTipster je vrlo jednostavna i besplatna. Pridružite nam se već danas i otkrijte kako možete povećati kladionički profit sa tipovima za Premier Division.