Karijera

Tražimo mlade, motivirane i digitalno pismene ljude koji se žele priključiti našem timu.

Kakve ljude tražimo?

Vrlo jednostavno, tražimo ljude koji nam mogu donijeti više prometa. Tražimo menadžere za digitalni marketing koji znaju kako razviti naš biznis na teritorijima Njemačke, Austrije, Rusije ili bivših sovjetskih republika, odnosno ljude širokih razmišljanja koji znaju kako nam pomoći da dođemo tamo gdje želimo biti.

Koje su mi vještine potrebne?

Ako mislite da je SEO kratica za razvoj svemirskog programa ili da je PPC novi prototip auta kojeg je razvio Maserati, onda ovo nije posao za vas.

Mi ćemo vam objasnit što naš sajt radi (a možda to neće biti ni potrebno). Dobit ćete potrebna objašnjenja oko vašeg proračuna i odmah možete početi. Vrlo je jednostavno, nas zanima samo promet stranice.

Ukratko, trebali biste razumjeti kako funkcionira internet i digitalni mediji, ali što je najvažnije trebati odlično razumjeti ljude. Vaša sposobnost da nam dovedete nove partnere mnogo je značajnija od samog iskustva u digitalnoj industriji. To ćete nam uspjeti pokazati samo ako znate kako možete impresionirati ljude.

Moram li živjeti u blizini vaših ureda na Malti ili u Poljskoj?

Ne nužno, ali bi to svakako bila velika prednost. No, nemojte biti obeshrabreni ukoliko niste u Poljskoj ili na Malti, imamo velik broj zaposlenika koji za nas rade i iz udobnosti svoga doma. Zahvaljujući jeftinim zrakoplovnim kartama danas rad od kuće ne predstavlja velik problem kao nekad.

Pošaljite nam vaš životopis kako bismo donijeli odluku. U poslu je najvažnije pronaći prave ljude za prave poslove, nije nam cilj samo popuniti prazna mjesta.

Kako se mogu prijaviti?

Pošaljite nam dopis na ([email protected]). Što nam više detalja pošaljete, tim bolje.