ProTipster Kladioničarske Novosti

Kako da objavimt tipove?

Kako da objavimt tipove?

Objaviti tip je lako

Kliknite dugme objavi tip za početak

Najprije trebate kliknuti na dugme dodaj tip kako biste otišli na stranicu sa ponuđenim mečevima. 

Pronađite svoj meč

Na koju utakmicu se želite kladiti?

Možete filtrirati sportove pomoću dugmadi na vrhu stranice, dok padajući meniji služe za filtriranje kategorija i turnira kako biste pronašli meč koji tražite. Kada pronađete meč koji ste željeli, vidjeti ćete tečajeve za razne markete. Budite pažljivi jer možete izabrati samo jedan tip prije utakmice i jedan tip uživo po utakmici. Markets

Kakad mislite da će biti ishod?

Pronašli ste meč koji želite, ali na koji market se kladiti? Koristite padajući meni kako bi izabrali market i kliknite na tečaj kako biste izabrali taj market. 

Pouzdanje

Osječate se sretnim?

Pouzdanje utječe na to koliko ćete virtualnog profita napraviti ako tip bude dobitni. Što je više pouzdanje tipa, to ćete više virtualnog profita zaraditi ili izgubiti. Kliknite na "Objavi Tip" kako bi objavili svoj tip 

Tip je uspješno objavljen!

Kakav ste rezultat postigli sa tipovima?/h3> Kada objavite svoj tip, možete ga podijeliti na društvenim mrežama ili ga koristiti na omiljenoj kladionici. Svaki tip dobija ocjenu od našeg algoritma i ocjena vašeg tipa će se pojaviti pored tipa. Tipovi sa ocjenom od preko 7.0 vam mogu zaraditi novac! 

Besplatne oklade i ponude

Do 100£ kladioničkih kredita za nove korisnike.

Minimalni depozit od 5£ i uvjet od 1x riješene oklade kako bi se počelo koristiti kladionički kreditima. Uvjeti o minimalnim koeficijentima, okladama i načinima plaćanja će se primjenjivati. Povrati ne uključuju uloge u kladioničkim kreditima. Vremenska ograničenja i odredbe i uvjeti će se primjenjivati.

BONUS DOBRODOŠLICE DO 122 EUR

Napravite svoj prvi depozit i dobit ćete 100% bonusa do iznosa od 122 EUR i 22 kladionička boda. Ukoliko se bonus doda na račun za sportsko klađenje, morat ćete iznos bonusa izvrtiti pet puta kroz akumulatorske oklade (listiće). Svaki akumulator mora sadržavati najmanje tri para. Najmanje tri para na svakom akumulatoru moraju imati koeficijente od 1,40 ili više.

Ostale Novosti