ProTipster Kladioničarske Novosti

Što su bedževi?

Što su bedževi?

Što su bedževi?

Bedževima vam pokazujemo koji naši korisnici ulaze u red tipstera eksperata. Možete zaraditi dvije vrste bedževa: timske bedževe i turnirske bedževe.

Timski ekspert

Timski bedževi znače kako ste tipster ekspert za određeni tim. Kako biste ispunili uvjete za timskog eksperta morate imati najmanje 70% pogodaka uz dobitak (yield) od 40% na minimalno 15 tipova na određeni tim. Uvjeti za timske bedževe izračunavaju se iz vaših tipova u posljednjih šest mjeseci, s time da su bedževi dostupni za pre-match i live (uživo) tipstere.

Kada imate bedž za timskog eksperta on će vam se pojaviti pokraj svih tipova na taj tim, a kako bi ostali korisnici mogli vidjeti da ste ekspert za taj tim. Na stranici za bedževe također ćete vidjeti i sve tipove uživo za taj tim pokraj bedža.

Turnirski ekspert

Turnirski bedževi znače kako ste tipster ekspert za određeni turnir. Kako biste ispunili uvjete za turnirskog eksperta morate imati najmanje 60% pogodaka uz dobitak (yield) od 30% na minimalno 25 tipova na određeni turnir. Spomenutih 25 tipova mora uključivati minimalno pet tipova na različite domaćine i pet tipova na različite goste.Uvjeti za turnirske bedževe izračunavaju se iz vaših tipova u posljednjih šest mjeseci, s time da su posebni bedževi dostupni za pre-match i live (uživo) tipstere.

Kako mogu dobiti bedževe?

Bedževe na početku nije lako zaraditi.

Kako biste dobili bedževe morate objavljivati dobitne tipove. Koncentrirate li se na lige koje najbolje poznajete I uz naše savjete za objavljivanje tipova biti ćete u mogućnosti pogađati velik broj utakmica uz velik profit (yield).Kada budete blizu obavijestit ćemo vas putem widgeta.

Nastavite objavljivati dobitne tipove i doći ćete do cilja. S vremenom ćemo dodavati još bedževa za različita dostignuća, pa nas pokušajte posjećivati svakoga dana kako biste vidjeli i druge bedževe i postignuća koja možete osvojiti.

Besplatne oklade i ponude

Do 100£ kladioničkih kredita za nove korisnike.

Minimalni depozit od 5£ i uvjet od 1x riješene oklade kako bi se počelo koristiti kladionički kreditima. Uvjeti o minimalnim koeficijentima, okladama i načinima plaćanja će se primjenjivati. Povrati ne uključuju uloge u kladioničkim kreditima. Vremenska ograničenja i odredbe i uvjeti će se primjenjivati.

BONUS DOBRODOŠLICE DO 122 EUR

Napravite svoj prvi depozit i dobit ćete 100% bonusa do iznosa od 122 EUR i 22 kladionička boda. Ukoliko se bonus doda na račun za sportsko klađenje, morat ćete iznos bonusa izvrtiti pet puta kroz akumulatorske oklade (listiće). Svaki akumulator mora sadržavati najmanje tri para. Najmanje tri para na svakom akumulatoru moraju imati koeficijente od 1,40 ili više.

Ostale Novosti