ProTipster Kladioničarske Novosti

Kako zaraditi novčiće?

Kako zaraditi novčiće?

ProTipsterove novčiće možete zaraditi ako ste aktivan korisnik. Te novčiće kasnije možete potrošiti u našoj trgovini.

  • OBJAVLJIVANJE TIPOVA

Na vrhu stranice vidjeti plavi gumb s oznakom "Dodaj tip". Ovdje možete odabrati utakmicu na koju se želite kladiti te podijeliti vaš tip sa ProTipsterovom zajednicom. Kladiti se možete prije početka susreta ili uživo.

Više detalja o objavljivanju tipova možete pronaći ovdje.

  • OBJAVLJIVANJE KUPONA

Svakog dana možete napraviti do 5 kupona. ProTipsterove novčiće možete zaraditi i vašim kuponima. Vaše, ali i tipove drugih korisnika, možete dodati na vaš kupon, a morate samo kliknuti na veliki "plus" gumb kako biste ih dodali na svoj kupon. Tada samo sačuvate kupon i gotovi ste. Detaljnije informacije o objavljivanju kupona možete pronaći ovdje.

  • POVEZIVANJE VAŠIH RAČUNA

U različitim zemljama surađujemo s nizom kladionicama. Vaš postojeći ili novi račun u nekoj od naših partnerskih kladionica moći ćete direktno povezati s računom na ProTipsteru. Jednom kada vaš zahtjev bude potvrđen dobit ćete kao bonus ProTipsterove novčiće.

Više detalja o povezivanju računa možete pronaći ovdje.

ProTipster je tipsterska platforma pa uspješni tipsteri mogu zaraditi i još više novčića.

  • Dobitni ProTipovi

Što ste uspješniji i bolji tipster, naš će algoritam ocjenjivati vaše tipove većom ocjenom. Svaki individualni tip ocjenjuje se ocjenama od 0 do 10, s time da su tipovi ocjenjeni ocjenom 10 najbolji i kod njih postoji najveća vjerojatnost prolaska. Ukoliko su takvi tipovi dobitni vaša će nagrada biti još veća.

Detaljnije informacije o ProTipovima (Kako ih izračunavamo? Kako možete imati bolje ocjene?...) možete pronaći ovdje.

  • Dobitni kuponima

ProTipsterove novčiće dobit ćete svaki put kada objavite kupon. Bude li vaš kupon dobitan dobit ćete još više ProTipsterovih novčića.

U budućnosti će biti još više različitih načina na koje ćete moći zaraditi ProTipsterove novčiće.

Besplatne oklade i ponude

Do 100£ kladioničkih kredita za nove korisnike.

Minimalni depozit od 5£ i uvjet od 1x riješene oklade kako bi se počelo koristiti kladionički kreditima. Uvjeti o minimalnim koeficijentima, okladama i načinima plaćanja će se primjenjivati. Povrati ne uključuju uloge u kladioničkim kreditima. Vremenska ograničenja i odredbe i uvjeti će se primjenjivati.

BONUS DOBRODOŠLICE DO 122 EUR

Napravite svoj prvi depozit i dobit ćete 100% bonusa do iznosa od 122 EUR i 22 kladionička boda. Ukoliko se bonus doda na račun za sportsko klađenje, morat ćete iznos bonusa izvrtiti pet puta kroz akumulatorske oklade (listiće). Svaki akumulator mora sadržavati najmanje tri para. Najmanje tri para na svakom akumulatoru moraju imati koeficijente od 1,40 ili više.

Ostale Novosti