ProTipster Kladioničarske Novosti

Zašto bih trebao povezati moj račun?

Zašto bih trebao povezati moj račun?

Kako biste iskoristili sjajne kladioničke bonuse i promocije koje možete dobiti zamjenom ProTipsterovih novčića, morate povezati vaš račun na ProTipsteru sa računom kojeg imate na kladionici.

  • Gdje mogu otkriti koje su ProTipsterove partnerske kladionice?

ProTipster surađuje s raznim kladionicama u mnogim državama diljem svijeta. Kako biste vidjeli koje su naše partnerske kladionice u zemlji u kojoj živite, idite na "Moje kladionice".

  • Kako mogu povezati svoj račun?

Upišite vaš korisnički ID kojeg imate kod naše partnerske kladionice na za to predviđeno mjesto. Kroz 2-3 dana mi ćemo verificirati vaš račun i nagraditi vas novčićima jednom kada računi budu povezani.

  • Što ukoliko nemam račun kod tih kladionica?

Nema problema! Kliknite na link za nove račune na za to predviđenom mjestu i otvorite račun. Jednom kada se prijavite na novi račun, samo morate slijediti prethodno opisane korake. 

Besplatne oklade i ponude

Do 100£ kladioničkih kredita za nove korisnike.

Minimalni depozit od 5£ i uvjet od 1x riješene oklade kako bi se počelo koristiti kladionički kreditima. Uvjeti o minimalnim koeficijentima, okladama i načinima plaćanja će se primjenjivati. Povrati ne uključuju uloge u kladioničkim kreditima. Vremenska ograničenja i odredbe i uvjeti će se primjenjivati.

BONUS DOBRODOŠLICE DO 122 EUR

Napravite svoj prvi depozit i dobit ćete 100% bonusa do iznosa od 122 EUR i 22 kladionička boda. Ukoliko se bonus doda na račun za sportsko klađenje, morat ćete iznos bonusa izvrtiti pet puta kroz akumulatorske oklade (listiće). Svaki akumulator mora sadržavati najmanje tri para. Najmanje tri para na svakom akumulatoru moraju imati koeficijente od 1,40 ili više.

Ostale Novosti