ProTipster Tipovi

Hokej Na Ledu Tipovi, koeficijenti i predviđanja

Top Lige

Ocijenite kladionicu

1xBet

Dodajte vašu recenziju za 1xBet

Cjelokupna Ocjena

4.4 4.4 zvjezdice
Bet365

Dodajte vašu recenziju za Bet365

Cjelokupna Ocjena

4.4 4.4125 zvjezdice
22Bet

Dodajte vašu recenziju za 22Bet

Cjelokupna Ocjena

4.5 4.5 zvjezdice

Najveci broj odigranih utakmica za Hokej Na Ledu

Vegas Golden Knights Vegas Golden Knights vs Florida Panthers Florida Panthers 12 tip za događaj
Rochester Americans Rochester Americans vs Hershey Bears Hershey Bears 5 tip za događaj

Najnoviji Hokej Na Ledu Savjeti

Pobjeda Rochester Americans

tečaj 2.36
Ocjena Tipa: 0.9

Pobjeda Vegas Golden Knights

tečaj 1.84
Ocjena Tipa: 0.0
Nije ocijenjeno

HOKEJAŠKI TIPOVI

Hokej na ledu u Hrvatskoj i na Balkanu nije najpopularniji sport, no to ne znači da se na njemu ne može dobro zaraditi. ProTipster ima stranice na nekoliko europskih jezika, a posebna zanimljivost tipsterima koji vole oklade na hokej biti će prisustvo velikog broja naših korisnika iz zemalja gdje hokej spada u najpopularnije sportove. ProTipster ima stranice na češkom, slovačkom i ruskom jeziku, a u tim zemljama hokej je sport koji čak po popularnosti može parirati i nogometu. Prisustvo tipstera iz zemalja gdje je hokej popularan garancija je pronalaska kvalitetnih hokejaških tipova na našim stranicama. Najveći broj hokejaških tipova dostupan je u jesenskim i zimskim mjesecima. Na kladionicama je dostupno klađenje na čitav niz hokejaških liga (NHL, KHL, Švedska, Finska, Češka, Slovačka, Njemačka, Austrija...), a tržišta za koja postoje hokejaški tipovi gotovo su neograničena, od zbroja golova, krajnjih ishoda, hendikepa itd.

KLJUČNE STVARI ZA ANALIZU HOKEJAŠKIH TIPOVA

Kao i svaki drugi sport i hokej na ledu ćete morati ozbiljno analizirati ukoliko se na njega želite kladiti, no za razliku od ostalih, nama poznatijih sportova, tu će biti nekoliko specifičnosti koje treba uzeti u obzir. Ključna osoba na ledu je gotovo uvijek vratar, a s obzirom da se radi o poziciji koja iznimno iscrpljuje, mnoge momčadi redovito rotiraju početnog vratara. Iz tog razloga ključna informacija koja vam je potrebna prilikom odabira kvalitetnog hokejaškog tipa jest ona o vrataru koji će započeti utakmicu. Osim toga prilikom analize u obzir je potrebno uzeti statistiku momčadi, te aktualnu formu. Prednost domaćeg leda u hokeju možda nije toliko izražena u hokeju, no s obzirom da se lige igraju u geografski velikim zemljama poput SAD-a, Kanade ili Rusije potrebno je u obzir uzeti udaljenosti između gradova i putovanja pojedinih momčadi. U hokeju tijekom sezone jedna momčad odigra znatno veći broj utakmica nego što je to slučaj u nogometu, pa niti raspored pojedine ekipe nije nezanemariva informacija. Čak ni ako ste maksimalno kvalitetno odradili zadaću, garancije za uspjeh nemate, no mogućnost dobitka znatno se povećava, a vaši će hokejaški tipovi biti znatno kvalitetniji.

HOKEJAŠKI TIPOVI NA PROTIPSTERU

Kako prepoznati dobar hokejaški tip? U prepoznavanju kvalitetnih hokejaških tipova može vam pomoći naš pametni algoritam kojeg smo osmislili. Naš algoritam u obzir uzima povijest prognoza pojedinog tipstera prema ligi, natjecanju, vrsti oklade, momčadima. Na taj način vidjet ćete uspješnost hokejaških tipova pojedinih tipstera, te ćete na taj način odabrati samo one hokejaške tipove za koje postoji najveća vjerojatnost dobitka. Također, uz pomoć našeg algoritma uvelike možete popraviti i vlastito klađenje s obzirom da će vam pružiti uvid u vaše prošle prognoze. Uz pomoć našeg algoritma možete analizirati svoje prošle pogreške, eliminirati ih i doći do izvrsnih rezultata u klađenju