ProTipster Kladioničarske Novosti

Kako Se Kladiti Na Nogomet

Kako Se Kladiti Na Nogomet

Kada govorimo o klađenju na nogomet, važno je znati nekoliko najvažnijih metoda kao i terminologiju koju ćemo koristiti. Nogomet je jedan od najpopularnijih sportova i, samim time, vjerojatno  i najpopularniji izbor kod kladioničara širom svijeta.

Klađenje na konačan ishod

U nogometu, izjednačen rezultat je sasvim normalna pojava i, u zavisnosti od pravila takmičenja, može biti konačan ishod meča. U tom slučaju, kladionice će nuditi tri ishoda i to: Pobjedu domaćina, pobjedu gostiju, i neriješen ishod.

Jako često će kod opcije neriješenog ishoda biti veća kvota, budući da je za takav rezultat šansa obično manja. Kako god, to će jako često privlačiti kladioničare koji traže najbolje vrijednosti da oprobaju sreću.

U slučaju da se utakmica mora riješiti pobjedom jednog ili drugog tima, onda konačan ishod postaje rezultat nakon 120 minuta ili kaznenih udaraca i isključuje mogućnost neriješenog ishoda. Ali mnoge kladioničarske tvrtke čak i u tim situacijama nude i opkladu na ishod nakon 90 minuta, gdje je izbor i dalje višestruk.

Klađenje na ishod nakon 90 minuta će označiti posljednji zvižduk sudca u regularnom vremenu i obično uključuje nadoknadu, ali nikad produžetke, zlatni gol ili pobjedu preko kaznenih udaraca.

Budući da postoje različite vrste takmičenja koje nose i različite vrste pravila, uvijek je od izuzetne važnosti znati u kojem takmičenju se timovi susreću te koje su zapravo mogućnosti za kladioničare. Može se desiti da u određenim kupovima samo neriješen ishod u prvom susretu znači da će se održati uzvratni susret, gdje bi neriješen ishod značio produžetke i naposlijetku u slučaju remija i kaznene udarce.

Konačni pobjednik

Klađenje na konačnog pobjednika znači da kladioničari biraju konačnog pobjednika gdje neriješen ishod nosi kvotu 1.0, odnosno, u slučaju neriješenog ishoda kladionica vraća uloge. Remi tako potpuno isključujemo iz opticaja, gdje će kvote na favourite za konačne pobjednike biti nešto manje nego u već spomenutom klađenju na konačan ishod.

Odlične tipove za klađenje na konačnog pobjednika svih vodećih svjetskih liga možete pronaći na našem portalu ProTipster.hr!

Klađenje na golove

Slično klađenju na konačnog pobjednika, klađenje na golove je obično binarni izbor i kladioničari imaju izbor da li će na određenom susretu biti postignuto više ili manje zgoditaka od postavljene granice. Veće kladionice će nuditi širok izbor “granica”, gdje je najpopularnija ona od 2.5 zgoditka – sa očiglednim izborom, da li će biti postignuto dva ili manje golova ili s druge strane tri ili više.

U zavisnosti od forme obje strane, kao i uzajamnom odnosu snaga, kvote će biti određene od strane tvrtki ali najbolje vrijednosti se obično nalaze između dva i tri zgoditka.

Klađenje sa hendikepom

Hendikep omogućava kladioničarima pobjedu sa više konačnih ishoda, gdje dajemo prednost timovima za koje se smatra da su autsajderi kako bismo dobili bolje mogućnosti uz bolje kvote. U susretima gdje imamo izražene favorite, autsajderima možemo dodati +1.5 ili čak +2.5 zgoditka i onda se kladiti na njihovu pobjedu što će često nositi bolju kvotu od same pobjede favorita.

Isto tako, kladioničari će se često kladiti na favorite uz -0.5 ili -1.5 zgoditka, u zavisnosti od omjera snaga i posljedično visine kvota u ponudi. Ponuda hendikepa će često ovisiti o kvalitetu i trenutnoj formi ekipa, te zbog toga ćemo često pratiti određene mečeve i savjete vezane uz njih kako bismo dobili najbolju vrijednost za uloženi novac.

Besplatne oklade i ponude

BONUS DOBRODOŠLICE DO 122 EUR

Napravite svoj prvi depozit i dobit ćete 100% bonusa do iznosa od 122 EUR i 22 kladionička boda. Ukoliko se bonus doda na račun za sportsko klađenje, morat ćete iznos bonusa izvrtiti pet puta kroz akumulatorske oklade (listiće). Svaki akumulator mora sadržavati najmanje tri para. Najmanje tri para na svakom akumulatoru moraju imati koeficijente od 1,40 ili više.

Do 100£ kladioničkih kredita za nove korisnike.

Minimalni depozit od 5£ i uvjet od 1x riješene oklade kako bi se počelo koristiti kladionički kreditima. Uvjeti o minimalnim koeficijentima, okladama i načinima plaćanja će se primjenjivati. Povrati ne uključuju uloge u kladioničkim kreditima. Vremenska ograničenja i odredbe i uvjeti će se primjenjivati.

Ostale Novosti