Kako Najbolji Tipsteri Biraju Svoje Tipove

World Cup 2018 Tips Dobri sportski tipovi zlata su vrijedni, ali onima koji posmatraju sa strane nekada nije jasna logika kojom se vode najbolji svjetski tipsteri. Tipsteri na ProTipsteru i drugim sajtovima često objavljuju tipove koji gledano laičkim očima nisu sasvim logični. Danas razmatramo neke od čestih razloga koji dolaze u obzir kada najuspješniji tipsteri objavljuju svoje tipove.

Forma Timova

Trenutna forma timova ili igrača koji nastupaju svakako je jedan od najvažnijih faktora pri izboru tipa. Mnogi kladioničari bezglavo se klade na timove koji se smatraju jakima, ali i najjači timovi imaju svoje loše periode i važno je biti u stanju prepoznati dugoročnu i kratkoročnu formu timova kako bi se biralo zaista profitabilne tipove. Naravno, kada govorimo o formi, ne radi se samo o nizovima pobjeda i poraza već i o raznim drugim faktorima. Primjerice, neke „male“ ekipe imaju tendenciju da blistaju protiv „velikih“ timova, dok su neki timovi koji generalno nisu toliko uspješni jako dobri kada igraju na domaćem terenu. Forma u sportu može doći u raznim oblicima, a najbolji tipsteri su u stanju da prepoznaju sve ove oblike forme i svaku od njih analiziraju u pravom svjetlu. Kada se u obzir uzmu forma tima u skorije vrijeme, na domaćim i gostujučim terenima, protiv specifičnog protivnika i tako dalje, moguće je doći do nekih jako dobrih tipova.

Drugi Utjecaji

Svakako da volimo vjerovati da se u sportu sve svodi na to koji je tim bolji po čistim tehničkim sposobnostima, ali ovo veoma često uopće nije slučaj. Mnoge utakmice, pa čak i one velike, svele su se na druge stvari kao što su vanjski utjecaji koji skoro da nemaju nikakve veze sa samim sportom. Finansijski problemi u klubu, pritisak na menadžera a u skorije vrijeme čak i provokacije ispaljene preko društvenih medija mogu ponekad da jako utječu na ishod nekog duela. Stvari tipa animoziteta između dvije ekipe ili naročite motiviranosti nekog tima protiv drugog također dolaze u obzir. Najbolji tipsteri znaju da prepoznaju mnoge ovakve faktore i konstantno prate sve sportske novosti, pa su u stanju napraviti neke tipove koji laiku nemaju mnogo smisla te da pogode opklade sa jako visokim tečajevima bazirano na stvarima koje se ne svode na samu tehničku sposobnost ekipa koje igraju.

Ono Nešto!

Neki od najuspješnijih tipstera na svijetu tvrde da dio svojih tipova uopće ne mogu izraziti statistički, već su u pitanju tipovi bazirani na nekom osječaju koji dolazi iz čistog iskustva sa sportom i godina praćenja forme i načina igre nekih timova. Naravno, nije preporučljivo stalno praviti opklade bazirane na osječaju, ali najblji tipsteri su oni koji vjeruju svom iskustvu i u stanju su povremeno predviditi kada će neki tim preorenuti formu ili pobjediti statistički mnogo jaču ekipu. Ako si i ti Pro Tipster i vjeruješ da imaš ono što je potrebno da konstantno pobjeđuješ kladionicu, sada više ne moraš da rizikuješ ništa.

Nadolazeci Sportski Dogadaji

Nogometni Tipovi Kosarkaski Tipovi Teniski Tipovi Hokej Tipovi Kriket Tipovi Ragbi Tipovi Bejzbol Tipovi Americki Nogomet Tipovi

Besplatne oklade i ponude

BONUS DOBRODOŠLICE DO 122 EUR

Napravite svoj prvi depozit i dobit ćete 100% bonusa do iznosa od 122 EUR i 22 kladionička boda. Ukoliko se bonus doda na račun za sportsko klađenje, morat ćete iznos bonusa izvrtiti pet puta kroz akumulatorske oklade (listiće). Svaki akumulator mora sadržavati najmanje tri para. Najmanje tri para na svakom akumulatoru moraju imati koeficijente od 1,40 ili više.

Do 100£ kladioničkih kredita za nove korisnike.

Minimalni depozit od 5£ i uvjet od 1x riješene oklade kako bi se počelo koristiti kladionički kreditima. Uvjeti o minimalnim koeficijentima, okladama i načinima plaćanja će se primjenjivati. Povrati ne uključuju uloge u kladioničkim kreditima. Vremenska ograničenja i odredbe i uvjeti će se primjenjivati.

Kladioničarske Novosti